Bijgewerkt: 25-05-24
 
   

Haank Agrarische Mechanisatie B.V.

Haank 1848 # 175 jaar # 2023


Haank is een onderneming die reeds in 1848 is opgericht door Hendrikus Haank, in een oude school enkele honderden meters verwijderd van de huidige plaats. Het bedrijf heeft zich meer dan honderd jaar bezig gehouden met het smidswerk en hoefbeslag voor de paarden uit de naaste omgeving.

Vlak na de tweede wereldoorlog, toen de landbouwmechanisatie ook in Oost-Gelderland zijn intrede deed, is men hier direct op ingesprongen en heeft men de mogelijkheden aangepakt om vooraanstaande dealerschappen te bemachtigen die nu nog steeds door ons vertegenwoordigd worden. U kunt hierbij denken aan het bekende Deutz-Fahr trekkermerk,
Joskin mengmesttanken en bemesters, Vicon kunstmeststrooiers en kuilvoersnijders.

Sinds vele jaren hebben wij het regio importeurschap van KRONE werktuigen,
waarmee we de bekende werktuigen als schijvenmaaiers met en zonder kneuzer, zelfrijdend Krone Big M , cirkelschudders tot 20 mtr., cirkelharken tot 20 mtr., opraapwagens, ronde balen- en vierkante pakkenpersen in ons programma
hebben opgenomen. Hiermee zijn wij zeer succesvol!!

Recentelijk is onze Showroom uitgebreid met een "Kramp-shop", wat inhoudt dat hier diverse producten als Speelgoed, Kleding & Schoeisel, Erf- en Stalgereedschap, tuin- en park gereedschap, verlichting, afrasteringsmateriaal verkrijgbaar zijn.

Ook de Kärcher hogedrukreinigers voor heet- en koudwater, de stof- en waterzuigers en de veeg- en veegzuigmachines nemen in ons bedrijf een vooraanstaande plaats in.

Een uitgebreid pakket van bos-, tuin- en parkmachines van Husqvarna
tonen wij U in onze showroom.

Vanzelfsprekend is er een uitgebreide werkplaats, waar met de modernste machines milieuvriendelijk wordt gewerkt. Hydraulisch slangen en Airco service evenals een officieel erkend SKL trekkerkeuringsstation behoort tot de standaard uitrusting.

Met een aantal deskundige medewerkers staan
Loes en Willem Hendriksen graag voor U klaar.

  Powered by PK-CMS
  © 2024 Passoft WebDev